Nederlands English Español donderdag 27 januari 2022
 
Home
2 Slaapkamer app.
1 Slaapkamer app.
Overzicht
Prijzen
Omgeving
Foto's
Beschikbaarheid
Contact
Links 
Twee slaapkamer appartement Puerto Alto

Het appartement
Estepona Rent a Home biedt u vele mogelijkheden. In het kleinschalige, nieuw gebouwde appartementencomplex Casa Puerto Alto kunt u een volledig ingericht appartement huren. Het appartement heeft twee slaapkamers, het naastgelegen onderkomen biedt een slaapkamer. Denk ook eens aan de mogelijkheid om alletwee de appartementen tegelijk te huren. Heerlijk met een groep vrienden of het hele gezin enkele dagen of weken vertoeven aan de Costa del Sol. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Twee slaapkamer appartement
Het appartement heeft een ruim, 30 m2 groot terras met uitzicht op de eigen groene tuin en toegang tot de maarliefst twee privé zwembaden die het appartementencomplex rijk is. De huizen zijn gesitueerd op de begane grond, dus rolstoel toegankelijk. Bovendien bent u altijd verzekerd van een parkeerplek in de eigen parkeergarage.

Het appartementencomplex Puerto Alto biedt - Luxe inrichting:
Op vakantie wilt u volop genieten en zich thuisvoelen. Daarom zijn beide appartementen volledig naar Nederlands luxe niveau ingericht. U slaapt heerlijk in de nieuwe boxspringbedden, kunt uw garderobe kwijt in de inbouwkasten en vanuit de slaapkamers loopt u ’s morgens meteen uw eigen terras op. Deze zijn ook vanuit de woonkamers toegankelijk. De badkamers zijn schoon en netjes ingericht met douche, toilet, bidet en ligbad. Alle appartementen zijn warm en huiselijk ingericht. U zult zich er volledig kunnen ontspannen. Na het eten gaat de vaat in de afwasmachine en mocht het weer onverhoopt een keer wat minder zijn, iets dat niet vaak voorkomt aan de Costa del Sol, is dat ook geen enkel probleem. Beide appartementen hebben een grote flatscreen tv met Nederlandse satteliet tv.

 
Estepona, Rent a Home • Appartementen in SpanjeApartments in SpainLos apartamentos de español
Petra en Peter Nederstigt • Lisse • The Netherlands • +31 651808498 • info@esteponarentahome.eu
(c) 2009